12 veckor

3/2  Idag blir valparna tolv veckor = 3 månader. Vi har hittat fem fantastiska hem till våra valpar! Eller rättare sagt familjerna har hittat oss! ;) Tack för att ni finns! :)             Varenda en av de fem valparna har fått ett eget passande hem som vi har sökt! Varje valp är unik och behöver sitt unika hem. Det har blivit rätt hos alla!

Nu har vi bara vår underbare Shaggy kvar.                                                                            Han säljs endast till ett aktivt hem.                                                                          Välkomna att höra av er! Vi vet att ni finns...             

Shaggy är: sockersöt, sprallig, supertrevlig, spänstig, snabb, stark, snäll, studsig, sängälskare, ständigt svansviftande, sällskapssjuk och snygg.

Han är veterinärbesiktigad och vaccinerad. (Nästa vaccinering är vid 1 år). Shaggy är nästan rumsren. Han kan sitt, ligg, hit och apport med lite godis som belöning.

Kjoxie Mister Aldenham (Shaggy)  Siggedscn7048.jpgSålddscn6985.jpgdscn7015.jpg

 

 

 

 

 

 

 Kjoxie Mister Allington (Pricken) Viggo

dscn7060.jpgSåld

 Kjoxie Mister Astrakan (Lillen) Zack

dscn6832.jpgSåld

 

dscn6752.jpg

Shaggy säger: -Mamma, jag vill också ha en egen matte och husse.

Trinny svarar: -Lugn min pojke. Du får stanna hos mig så länge du vill. Här har du det bra! Matte lagar god mat och Åsa tränar oss. Jag älskar dig min son fast du är lite busig! ;)  dscn6997.jpg

 

  

Solen skiner och det spritter i benen hos Trinny och valparna!

Nu när det bara är två valpar kvar så är det lätt att hålla reda på dem. dscn7006.jpg

 

 

 

Valparna springer efter Trinny upp på backen. Snabbe Shaggy är först efter mamma. Viggo kommer som nummer två glatt viftande med svansen.

  

dscn6773.jpg

 

 

Trinny har lekt mycket med valparna. Både inne och ute. Här är det fortfarande tre valpar kvar. Det kunde Trinny klara av att leka med samtidigt. Sex valpar var för mycket för henne. Då hade hon ingen chans mot dem...

 dscn6875.jpg

 

Här leker Trinny med alla valparna ute. Hon tar försiktigt med munnen och tänderna. Det hörs aldrig något skall eller morr. Det är tyst och går lugnt till när hon leker. Zack är längst till vänster, Viggo i mitten och Shaggy till höger.